Hozzávalók:
- 8 csésze finomra aprított káposzta (kb. egy fej)
- 1/4 csésze reszelt sárgarépa
- 2 evőkanál finomra vágott hagyma
- 1/3 csésze kristálycukor
- 1/2 teáskanál só
- 1/8 teáskanál őrölt feketebors
- 1/4 csésze tej (2,8%)
- 1/2 csésze majonéz
- 1/4 csésze író
- 1 1/2 evőkanál fehér borecet
- 2 1/2 evőkanál citromlé
Elkészítés: a zöldségeket tálba tesszük összeforgatjuk, a többi összetevőt egy edényben alaposan összekeverjük, majd a zöldségekre öntjük és a zöldségekkel összeforgatjuk. Hűtőszekrényben legalább két órán át hűtjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése